Skip to main content

Door SVWW te verslaan is dames 1 op een gedeelde derde plaats in de eerste klasse geëindigd. Het werd op de laatste thuisdag 24-23 voor HVC.

Met de nummer drie uit Wijster/Westerbork op bezoek kwam de thuisploeg terug van twee achter na rust. Een voorsprong halverwege (11-10) gaf HVC in de tweede helft even uit handen.

In de slotfase stelden de oranje-zwarten, waar coaches Nadine Wardenburg en Judith Vieveen het ‘Team van het Jaar’ haalden, toch orde op zaken (25-22). Samen met SVWW is HVC met 25 punten op plaats drie geëindigd. Kampioen Hurry-Up en HVZ-Vivendi deden het beter dan de Compascumers.

Van Lent in het zonnetje
Na de elfde overwinning van het seizoen zetten de dames Martin van Lent (foto boven) in het zonnetje. Achter de wedstrijdtafel is de dorpeling een belangrijke kracht. Eerder trakteerde de selectie van Wardenburg en Vieveen de jongens D, al een week kampioen, op taart in de kantine.

De damesselectie blijft intact. Ook na de zomer is HVC twee damesteams sterk in de competitie. Zo ligt er een sterke basis voor meer.