Zet de volgende toernooien alvast in de agenda

By 19 april 2022 No Comments

Het zaalseizoen loopt tot 15 mei. Na een korte pauze gaat de vereniging het zand op en in de lente is HVC op een aantal toernooien te zien.

Op 27 en 28 augustus is het NK Beach Handball. Via de Beach Tour hoopt HVC zich met meerdere teams voor het prestigieuze eindtoernooi te plaatsen. Door de Nederlandse titel hebben de heren al een NK-ticket op zak.

De meisjes C, dames B en senioren zullen zich in juni en juli in wedstrijdverband op het zand laten zien. Na 16 en 17 juli, het begin van de zomervakantie, is de welverdiende zomerstop.

Het trainingsschema voor het naseizoen, waar ook de E-jeugd op zal staan, volgt snel. HVC richt haar pijlen op Beach Handball. Fusieploegen zullen dit mogelijk met trainen in de zaal in Emmer-Compascuum combineren. Zet de volgende toernooien alvast in de agenda:

HV Jahn II NK Kwalificatietoernooi
Zaterdag 4 juni 2022, Stadskanaal, Meisjes C HVC/DOS