Skip to main content

In de aankomende drie speelrondes wordt duidelijk of heren 2 in de lente een unieke titel behaald. De uitgangspositie van HVC is knap en hoopvol.

Heren 2 heeft alles in de spannende eerste klasse nog in eigen hand. De voorsprong op achtervolger Cirkeltijgers is twee punten. HVC won beide ontmoetingen met de studenten uit Groningen.

Bos en Muter
Het kampioenschap dat bij de finish ligt zou voor heren 2 speciaal zijn. Het team bestaat uit veel jongelingen, nieuwelingen, oud-divisiespelers, maar ook leden die nog nooit kampioen werden.

Zo zijn Erwin Bos (foto) en Peter Muter met HVC nog nooit eerste geworden. De voorgaande tien jaar speelden zij vooral samen met leeftijdsgenoten als Martijn Heller, Erik van der Weide en Herman Veringa. Waar laatstgenoemd trio besloot te stoppen, dragen Bos en Muter nog altijd het oranje-zwart.

Zondagochtend
Met succes, blijkt een jaar later. Met Hoogersmilde op bezoek kan het gezellige duo aanstaande zondagochtend in De Klabbe een nieuw stapje in de juiste richting zetten. De pot begint om 10:45.