Haal je mondkapje af in Zwartemeer! #hebbedingetje

By 24 november 2020 No Comments

De mondkapjes zijn gedrukt en al een tijdje af te halen bij bestuursleden. Is dit nog niet gelukt? Hier komt een oplossing!

Morgenavond organiseert de vereniging een kort en veilig moment de bestelde mondkapjes af te halen. Dat kan gebeuren in de sporthal in Zwartemeer.

Voorspoedige avond
Tussen 18:00 en 19:00 is de deur open en kun je, je kapjes op veilige wijze afhalen. Kom zoveel mogelijk alleen, houd anderhalve meter afstand en draag een – ander – mondkapje. Op de terugweg kun je het kapje van HVC om doen!

De betaling gebeurt bij voorkeur per Tikkie (kosten 5 euro). Door de omstandigheden komt de club de eigen gemaakte mondkapjes niet zo snel kwijt als gehoopt. Vandaar dat de vereniging, om een nieuwe financiƫle tegenvaller te voorkomen, hoopt op een voorspoedige avond.

Goedgemutste heren
Kom langs! Twee goedgemutste heren staan voor de leden klaar. Tot morgenavond.