Een beetje houvast: Jeugd blijft trainen

By 14 oktober 2020 No Comments

De nieuwe maatregelen van het kabinet zijn stevig, maar de jeugd kan de komende periode blijven trainen. Het bestuur wil meedelen dat alle jeugdtrainingen die vanuit HVC georganiseerd worden na 14 oktober 22:00 doorgaan.

1. Jeugdtraining gaat door. Dat geldt voor alle leden tot en met 17 jaar. Daar zijn de volgende voorschriften aan verbonden:

• Blijf bij klachten thuis
  • Laat je bij aanhoudende klachten testen op het coronavirus
  • Houd buiten het parket anderhalve meter afstand
  • Buiten de lijnen draag je een mondkapje
  • Publiek is tijdens de training niet welkom
  • De kleedkamer is dicht, er moet thuis gedoucht worden

2. De training voor de senioren gaat tot nader bericht van het kabinet niet door. De gedeeltelijke lockdown gaat tenminste vier weken duren. Het besmettingscijfer moet omlaag.

3. De competitie gaat de komende periode niet door. Voor zowel de jeugd als senioren. Op deze manier probeert het kabinet reisbewegingen te beperken.

4. Ook blijft de kantine dicht. Een drankje drinken met alle leden van de vereniging is eventjes niet mogelijk. Blijf naar elkaar omkijken en maak het in de groepsapp vooral erg gezellig.