Zaterdag 7 maart: Klusochtend bij kantine

By 19 februari 2020 No Comments

Pak je agenda erbij! Op zaterdag 7 maart is de Klusochtend bij de kantine in het dorp.

De zaalcompetitie duurt nog anderhalve maand. In de lente gaat de club naar buiten. Dat is de reden dat de vereniging een Klusochtend organiseert.

Buitencomplex
Op 7 maart gaat HVC van 9:00 tot 13:00 aan de slag bij de kantine. Rondom het clubgebouw wordt voorwerkt verricht, zodat de club in het naseizoen gebruik kan maken van het mooie buitencomplex. Ook in de kantine zijn een aantal klusjes te verrichten.

Contactpersoon Robin Hartmann bouwt een lijstje op met klusjes. Zie jij graag iets gemaakt worden? Of vind je dat een plekje een likje verf kan gebruiken? Schiet Robin aan en help op 7 maart een handje.

Ouders
Het bestuur hoopt tijdens de Klusochtend op de hulp van leden en ouders. Door vier uurtjes aan de slag te gaan kan de vereniging in de lente een mooie start maken op het eigen complex in het dorp en kunnen andere clubs in de buurt in stijl ontvangen worden.