Zaterdag 23 april: Clubdag in Drouwenerveen

By 13 april 2022 No Comments

Over een dikke week is het zover: de clubdag in Drouwenerveen! Op zaterdag 23 april gaan we met alle leden van de vereniging en fusievrienden wat leuks doen.

De clubdag is voor alle leden, vrienden, vrijwilligers, ouders van de club. Het wordt een gezellige en actieve dag. Tip: trek iets makkelijks aan!

Om 10:30 gaan we starten bij de accommodatie waar in hetzelfde weekend ook het kamp plaatsvindt. Tik in, in de navigatie: Zuideind 25 in Drouwenerveen. Na een leuk programma met lunch tussendoor volgt aan het einde van de middag een barbecue.

Heb je, je nog niet opgegeven? Neem contact op met organisator Judith Vieveen: 06-20662549. Om de dag een beetje te bekostigen staat er tijdens de clubdag een fooienpot op de kamplocatie. Bijdragen is vrijwillig.