Wijziging in competitie van heren 1: Buur DOS staat plaatsje af

In de zomerstop heeft een wijziging in de landelijke tweede divisie, de klasse van heren 1, plaatsgevonden en helaas is de derby met buur DOS van de baan.

De buur uit Emmer-Compascuum heeft zich moeten terugtrekken. Sterkhouders als Sander Greevink, Robbin Kuhl uit Barger-Compascuum en Wouter Greevink hebben onderdak bij het gepromoveerde Hurry-Up 2 gevonden.

De sporthalderby keert door de ontwikkeling in het seizoen 2022/2023 niet terug. Degradant UGHV neemt het plaatsje van DOS in. Zo mag HVC net als vorig seizoen eenmaal naar het Gelderse Ulft afreizen.

HVC en DOS werken op jeugdgebied samen en blijven dat doen. Tijdens de laatste samenkomst van beide TC’s is ook de nijpende situatie bij de herenselectie van DOS besproken. De vereniging uit Barger-Compascuum denkt mee over een manier om de overgebleven herenleden van DOS het aankomende speeljaar onderdak te bieden.

Lees ook: Zo ziet de tweede divisie er na de zomer uit