Wat spoken de (jeugd)teams uit in het naseizoen

By 18 april 2018 No Comments

De zon. Hij straalt. En HVC gaat vanaf aanstaande vrijdag het zand op. Wat een timing. Een overzicht: wat spoken de (jeugd)teams uit in het naseizoen.

H-jeugd en F-jeugd
De jongste jeugd blijft actief in de zaal. Samen met buur DOS wordt er getraind in Emmer-Compascuum. De fanatiekelingen zoeken nog leden voor na de zomer!

E-jeugd
Voor de E-jeugders van HVC geldt hetzelfde lot: door bikkelen met de vrienden uit Emmer-Compascuum. Ook deze jeugdleden, die een overstap naar de D-jeugd voor ogen hebben, zijn op zoek naar vrienden uit het dorp. Een keertje meetrainen is altijd mogelijk én kosteloos.

Meisjes C/dames B
Met ambitie heeft de club beide jeugdteams in het naseizoen samengevoegd. Het NK Beach Handball is het grote doel. Liefst drie keer wordt er getraind door de formatie van Judith Vieveen, Hennie Heijne en Albert Hilbrands: maandag (18:30-19:30), vrijdag (18:00-19:00) én zondag (vanaf 11:00).

Jongens C
Onder leiding van Annelies Smeets traint ook fusieploeg HVC/DOSsoms op het Compascuumse parket. Maar ook uitstapjes naar het heilige zand staan op de agenda. De mannen komen onder meer uit op het toernooi op het Ermerstrand en de eigen JD Techniek/HVC Beach Cup 2018.

Heren B
Gerda Lambers duwt de jongeheren door het naseizoen. Verschillende Beach Handball-toernooien staan op het programma voor de NK-gangers van 2016 en 2017. Op maandag (18:00-19:00) en woensdag (18:00-19:00) doet SVBO/HVC het zand in Barger-Compascuum aan. Behoort het NK, met of zonder wildcard, opnieuw tot de mogelijkheden?

Dames
Een jaar geleden behaalde de damesploeg de halve finale in Biddinghuizen. Ook dit jaar hopen de oranjehemden NK-punten te sprokkelen. Op dinsdag (19:00-20:30) en vrijdag (19:00-20:30) wordt er getraind.

Heren
Met (vaak) liefst twee teams trekken de heren in de lente door het Noorden. In 2017 werd door één team brons gepakt op het Nederlands kampioenschap. Woensdag (19:30-21:00) en vrijdag (19:30-21:00) gaan de mannen van Annelies Smeets in training goed voor de dag te komen.

Recreanten
Onder de bezielende leiding van Martin Pietrakowski blijven de recreanten ook na de zaalcompetitie actief. In Emmer-Compascuum wordt de fusieploeg onder handen genomen, om na de zomer te kunnen stijgen op de ranglijst.