Visser komt bij HVC terecht: “Ik wil veel trainen en leren”

By 2 september 2022 No Comments

StijHij dacht bij DOS weer te beginnen met keepen, maar Nigel Visser (19) verdedigt aankomend seizoen het doel van HVC.

Door de terugtrekking van de buur in het rood-wit is de jonge goalie met een verleden bij SVBO bij de club uit Barger-Compascuum terechtgekomen. “Toen ik begin dit kalenderjaar bij DOS ging trainen werd ik weer een beetje ambitieus. Ik vond het zonde alweer te stoppen”, aldus de aanwinst die in de C-jeugd samenspeelde met onder andere Bram Hof en Roy Soppe.

“Oud-speler van HVC Massimo Capone is een collega van mij en tipte eens bij HVC langs te gaan”, legt Visser uit. “Ik ben meteen goed ontvangen. Gezellige mensen bij HVC. Ik had weinig tijd nodig te beslissen lid van de vereniging te worden.”

Visser gaat samen met Albert Menzen het keepersduo van heren 2 vormen. “Ik hoop over een aantal jaar minuten in het eerste te maken, maar zover ben ik nu nog niet. Ik wil veel trainen en leren. Zo krijg ik weer ritme onder de lat.”