Meer Nieuws

Vijfde NK-kwalificatie op rij voor herenploeg

De herenploeg heeft zich voor het vijfde jaar op rij geplaatst voor het NK Beach Handball. In 2015 debuteerden de mannen, namens de vereniging, op het eindtoernooi.

Onder tacticus Albert Hilbrands liet HVC zich voor het eerst zien op het NK. De Compascuumers werden na vier nederlagen en één overwinning zevende. Een jaar later moest HVC genoegen nemen met de vijfde plaats.

Brons
In 2017 pakten de heren plots brons. In de halve finale werd verloren van latere winnaar Hiekka Hauskaa. In de troostfinale ontdeed HVC zich na het nemen van shoot-outs overtuigend van VZV uit Noord-Holland.

Vorig jaar werd HVC, na overtuigende beurten op de Beach Tour, vijfde. In de kwartfinale was Unitas te sterk. De buren uit Rolde schopten het uiteindelijk tot de eindstrijd, terwijl de oranjehemden aan de verliezerskant van het schema twee zeges boekte.

Jongens C en DESH
Voor het vijfde jaar op rij gaan de heren de kunsten vertonen in Biddinghuizen. Ook de jongens C, van HVC/DOS, en DESH zijn uitgenodigd voor het NK Beach Handball in Flevoland.