Vermakelijke potjes met buren in De Klabbe

By 3 januari 2019 No Comments

De teams zijn deze week de zaal ingedoken om zondag goed voor de dag te komen. Zes openingsduels in het kalenderjaar worden afgewerkt in De Klabbe in Emmer-Compascuum.

In de ochtend komen onder meer de meisjes C en dames B van HVC op het Compascuumse parket. Beide jeugdteams nemen het om respectievelijk 11:00 en 12:00 op tegen gemeentegenoot Actief Klazienaveen.

Zwartemeer
Om 13:20 ontvangt heren 1 Hurry-Up 2. De opleidingsploeg van de club uit de BENE-League heeft na een moeilijke start in de hoofdklasse A de weg naar boven gevonden. Door zeges op hoogvliegers Cometas en Udi’96 is HVC terug in het linkerrijtje van de landelijke klasse.

In oktober troffen de aanstaande opponenten elkaar voor het eerst. In Zwartemeer ging de formatie van Annelies Smeets met de overwinning aan de haal. Op vrijdagavond zet het vlaggenschip tijdens de tweede training van 2019 de puntjes op de i.

Acht punten
Aansluitend nemen de dames het op tegen kampioenskandidaat Actief Klazienaveen. De buur staat op de vijfde plaats in de eerste klasse. De brigade van Nanno de Vries heeft door winstpartijen op Unitas, VAKO, V&S 2 en HVZ-Vivendi in de eerste seizoenhelft acht punten bij elkaar gesprokkeld.

Ook dit weekend:
9:00 HVC/DOS E1 – Borger E2
10:00 HVC/DOS E2 – Beilen E1
12:10 DESH HB1 – Oliveo HB1
13:45 Actief P./HVR’97 HB1 – DESH HB2
14:50 E&O HC1 – HVC/DOS HC1
16:10 SVBO D1 – HVC/DOS D1

Na de speeldag gooit het bestuur van de vereniging de deuren van de kantine in Barger-Compascuum open. Vanaf 16:00 wordt er geproost op 2019. De club trakteert alle leden, ouders, fans, vrijwilligers en vrienden op een soepje. Lees hier meer.