Meer Nieuws

Verfrissende nieuwelingen, sociale dieren en jeugdige hoeken

Stop de tijd. Het recordaantal stemmen zijn geteld. De acht favoriete HVC’ers van het zaalseizoen 2017/2018 zijn bekend. In drie, twee, één.

Keeper: Yannick Meijeringh (heren 1)
De atletische sluitpost liet zich op beslissende momenten gelden in de hoofdklasse A. Wanneer de mentaliteit goed is, is hij – vaste pion op de training – van grote waarde voor het vlaggenschip.

Linkerhoek: Roy Soppe (heren B)
Het toptalent maakt een enorme groei door. Met flinke technische bagage, verkregen op de Carmel Handbalschool Drenthe, belangrijk voor fusieploeg HVC/SVBO. Debuteerde namens heren 1 op landelijk niveau.

Linkeropbouw: Jim Macro (heren 1)
De nieuweling uit Veendam heeft met zijn frivole spel snel de harten van de HVC-fans gestolen. Als goedlachse goaltjesdief op links basisspeler in de hoofdklasse A.

Middenopbouw: Kelly Kip (dames )
De aanwinst was van levensbelang voor de oranjehemden in de eerste klasse. Met de Emmense binnen de lijnen gingen de dames swingen. Met handhaving tot gevolg!

Cirkelloper: Hennie Heijne (recreanten)
Met steun van haar gezellige teamgenoten wist ze jeugdleden Senna van der Weide en Stan Rolfes nét voor te blijven. De dorpeling is zowel binnen als buiten de lijnen fanatiek voor de vereniging. Een goed voorbeeld.

Rechteropbouw: Ilse Schuler (dames)
Als slimme linkspoot een plaag voor de tegenstander. Ging in de verkiezing lang nek-aan-nek met Esmee Kuiper van de meisjes C, maar kon rekenen op genoeg stemmen om in de favoriete basisopstelling te belanden.

Rechterhoek: Ruben Hof (jongens C)
Sinds dit seizoen een fusieploeg vormend met de buur DOS. In een pittig seizoen houdt hij zich knap staande. Gaat vader René (heren 2) en broer Bram (heren B) achterna. More to come!

Dekkingspecialist: Sacha Wieringa (dames B)
In twee jaar tijd, als nieuwe handballer, ontzettend veel geleerd. Gaat – ook sociaal – voorop in de strijd. Een belangrijke pion voor coach Marlies Harms in de competitie.

Coach: Gerda Lambers (dames 1)
Geeft alles. Met vroege handhaving van het vlaggenschip tot gevolg. Clubvrouw met het hart op de juiste plek. Na de zomer gaat ze de heren B verblijden met haar aanwezigheid.