Vereniging gaat de zaal in

By 23 augustus 2021 No Comments

Na een zomerstop van bijna acht weken gaat de hele vereniging vanaf vandaag weer de zaal in om in vorm te raken voor het zaalseizoen 2021/2022 dat in het weekend van 2 en 3 oktober van start gaat.

Na een moeizaam coronajaar zullen alle (jeugd)teams van de club weer indoor in actie komen. Vanaf maart heeft HVC in de openlucht trainingen verzorgd. Nu is het weer tijd de hal op te zoeken.

De E-jeugd bijt het spits af. Het jongste jeugdteam van de club begint in de gymzaal in Barger-Compascuum. In de loop van de week volgen alle andere teams, denk ook aan de fusieploegen, van de vereniging.

De senioren starten woensdagavond. Om 19:00 is het de beurt aan de dames die een week geleden al in de visvijver in het dorp hun eerste meters aflegden. Aansluitend gaan de heren beginnen. De hoofdmacht is nog altijd actief op het derde niveau van het land: de tweede divisie.

Volg je HVC al op social media? Bijvoorbeeld op Facebook en Instagram is de club behoorlijk actief en wordt een aantrekkelijk inkijkje gegeven.

Lees ook: Trainingsschema zaalseizoen staat online