Skip to main content

Zeven teams komen vanaf vrijdag in actie. Van Almere tot Hoogeveen. Een voorbeschouwing.

De midweekploeg opent het speelweekend. Morgenavond gaat het fusieteam van Hennie Hooiveld bij SVWW 3 op bezoek. Het vorige competitieduel wist DOS/HVC te winnen.

Heren 1 reist zaterdag af naar Almere. Daar wacht in de avond de reserveploeg van Havas. Door in de vorige speelronde FHC te verslaan is HVC naar de zesde plaats in de tweede divisie gestegen.

Twee keer Kwiek
Twee jeugdteams komen zondagochtend in actie. De meisjes D, gecoacht door ouders Sjanien Grummel en Siny Vegter (foto onder), gaan langs bij de leeftijdsgenoten van Beilen. E1 speelt thuis. In De Klabbe is Meppel AZ te gast.

De hele damesselectie verplaatst naar Hoogeveen. Daar wacht twee keer Kwiek. Eerst komt dames 2 op de vloer en daarna is het de beurt aan de hoofdmacht. Verschil op de ranglijst tussen dames 1 en Kwiek DS1 is vier punten in het voordeel van de Compascumers.

In Groningen
Om 12:20 is V&S HS1 – HVC HS2. De promovendus hield afgelopen zondag een goed gevoel over aan de verloren pot tegen kampioenskandidaat van de hoofdklasse A Havana. Coaches Hooiveld en Robin Hartmann lijken in Groningen over een grote groep te kunnen beschikken.

Programma vrijdag 17 november:
19:30 SVWW DMW3 – DOS/HVC MW1

Programma zaterdag 18 november:
20:30 Havas HS2 – HVC HS1

Programma zondag 19 november:
10:55 Kwiek DS2 – HVC DS2
11:00 DOS/HVC E1 – Meppel AZ E1
11:00 Beilen D1 – HVC/DOS D2
12:20 V&S HS1 – HVC HS2
13:05 Kwiek DS1 – HVC DS1

Leave a Reply