Uitbreiding vrijwilligersgroep hoofdthema jaarvergadering

Het bestuur van HVC nodigt alle leden, ouders van leden en vrienden van de vereniging uit voor de jaarvergadering. Op dinsdagavond 17 april is iedereen welkom in de kantine.

Om 19:30 start de jaarvergadering. Tijdens het samenkomen is de uitbreiding van de vrijwilligersgroep het hoofdthema. Voorzitter Marlies Harms trekt aan de bel. HVC bouwt het laatste jaar op een te smalle groep, actieve, leden.

Zo zoekt de vereniging een nieuwe penningmeester en kantinebeheerder. Het topje van de ijsberg. Vele handen maken daadwerkelijk licht werk. En HVC is op zoek naar handjes. Laten we samen brainstormen!

Toekomst
Wellicht is de jaarvergadering een avond die u, als lid of vriend van de club, doorgaans aan anderen overlaat. Maar juist op dinsdagavond 17 april hebben we u nodig. Om de toekomst van HVC te waarborgen.