Thuisblijvers (3): Vooral het ouwehoeren, dat mist Bos

By 11 januari 2021 No Comments

In de serie ‘Thuisblijvers’ komen leden tijdens de lockdown aan het woord. Ook lid van heren 2 Erwin Bos mist het verenigingsleven bij HVC.

Hoe heb je de – verplichte – vrije uren benut?
Vorig weekend heb ik geholpen bij het ‘krooien’ van een paar kuub zand. Je moet toch wat, niet? Verder kijk ik veel series. Op dit moment volg ik Vampire Diaries. Ken je dat? Je kijkt wat weg in deze periode.

Hoe probeer je, je aan de coronamaatrdegelen te houden?
Natuurlijk was je, je handen en doe je het mondkapje op waar het moet. Dat is wel wennen, hoor. Zo’n ding op. Dat moet ook bij mij op het werk. Als dat goed is voor anderen doe je dat maar, toch? Straks komt daar ook de vaccinatie nog bij.

Welk aspect van de trainingsavond mis je het meest?
Gewoon het samenzijn in de kantine, na de training. Een beetje ouwehoeren met elkaar. Een grapje moet kunnen, toch? Dat mis ik vooral. Het handballen ook wel, hoor, maar, ja, gewoon lachen met elkaar. Het is alweer een tijdje geleden.

Wat doe je om een beetje om in conditie te blijven?
Ach, je doet wat je kunt. Maar op mijn leeftijd komt daar niet altijd wat van, hahaha. Al is een paar kuub zand versjouwen best zwaar, hoor. In de avond ben ik maar weer op de bank gaan liggen. Daar ben ik bijna in slaap gevallen, haha.

Naar welk moment op de wedstrijddag kijk je het meeste uit?
De wedstrijdspanning vooraf. Al laat ik me ook wel eens teveel opfokken. Je kent het wel. Dan laat ik me gaan. En natuurlijk een doelpuntje scoren. Ja, dat is altijd mooi. Met wat mensen op de tribune. Dat zal nu wel even niet meer gaan. Misschien in de lente weer op het zand. Beach Handball. Ik denk dat ik misschien wel weer meedoe.