TC om tafel voor trainingsschema

By 4 augustus 2020 No Comments

De Technische Commissie van HVC gaat deze week om tafel om het trainingsschema voor het zaalseizoen 2020/2021 nog meer vorm te geven.

De contouren zijn er al. De TC gaat na een fijn naseizoen op het zand zich buigen over het trainingsschema voor het zaalseizoen 2020/2021.

Buren
In de afgelopen jaren is HVC, zeker op gebied van jeugd, de samenwerking aangegaan met buurverenigingen. De TC is in nauw contact met de buren om alle trainingsdagen en trainingstijden helder te krijgen en te communiceren met de leden van de club.

De zomervakantie duurt tot en met zondag 16 augustus. HVC heeft het voornemen het nieuwe seizoen 2020/2021 op maandag 24 augustus te starten. De datum voor de gezamenlijke seizoensstart, inclusief fotoshoot, moet nog geprikt worden.

Coronavirus
Geniet van de zomerstop. Houd de website voor updates, ook met betrekking tot het coronavirus, in de gaten.