Stembus ‘Team van het Jaar’ stroomt ongekend vol

De eerste stemdag van het ‘Team van het Jaar’ is uitstekend verlopen. Met honderden stemmen is er sprake van een record.

Bijna duizend bezoekers stemden af op de website van HVC. Een kijkcijferhit. De start van de verkiezing ‘Team van het Jaar’ was de oorzaak van de digitale toestroom.

Jaarlijks gaat de vereniging aan het eind van het zaalseizoen op zoek naar een basisopstelling vol uitblinkers. Op de training en tijdens de wedstrijd werken leden zich in het zweet een plaatsje op de shortlist te bemachtigen. Van de H-jeugd tot de recreanten: iedere ploeg is vertegenwoordigd.

De kop is eraf. De eerste honderden stemmen zijn binnen. Nog niet gestemd? Je hebt nog zes dagen de tijd. Stemmen kan hier.