Slotdag zorgt voor record online

Niet eerder werd de website dit seizoen zo vaak bezocht als afgelopen maandag. Zo zorgde de slotdag van de zaalcompetitie on- en offline voor een flinke piek.

Op zondag sleepte heren 1 de titel in de hoofdklasse A binnen. Aansluitend werden alle kampioenen van de vereniging gehuldigd in de kantine in Barger-Compascuum.

De feestelijke middag zorgde een dag later voor een record online. Op maandag werden drie artikelen gepost. Niet eerder gingen meer bezoekers over de digitale drempel van HVC.

Social media
Ook op social media, hét verlengstuk van de website van de club, was het na de slotdag een drukte van belang. Meerdere posts op Instagram gingen door het dak. Ook de berichten op Facebook bereikten een hoop mensen.