Senioren spelen weer thuis, ook E2 laat zich in De Klabbe zien

By 24 november 2022 No Comments

Dit weekend spelen opnieuw veel HVC-teams thuis in Emmer-Compascuum. Ook de E2 laat zich in De Klabbe zien.

Op zondagochtend spelen de E’s namelijk tegen elkaar. Om 10:00 is het de E1 tegen de E2. Dat wordt een gezellige pot!

Aansluitend heren 2 na de veertigklapper op Beilen tegen middenmoter HVA. Het verschil op de ranglijst tussen beide teams is slechts twee punten. Met acht punten uit zes wedstrijden staat HVC op plaats drie in de eerste klasse.

Bezoek van UGHV
Na de knappe thuiszege op Kwiek blijven de dames ook deze zondag in Emmer-Compascuum. FHC uit Friesland komt op bezoek. De aanstaande gasten uit Stiens moeten genoegen nemen met positie acht op de ranglijst. HVC staat vierde en heeft slechts twee punten achterstand op koploper V&S.

Om 13:40: heren 1 in de tweede divisie. UGHV uit Ulft komt op bezoek. Vorig jaar knokten beide teams nog tegen degradatie uit de klasse. Met twaalf punten uit zeven wedstrijden staan de oranje-zwarten er dit seizoen veel beter voor.

Vanmiddag in Emmen
Het speelweekend begint vanmiddag stiekem al. De B’s van HVC/DOS halen in Emmen in. Dat gebeurt om 17:00 tegen hoogvlieger E&O.

Programma zondag 27 november:
10:00 HVC/DOS E1 – HVC/DOS E2
11:00 HVC HS2 – HVA HS1