Seizoen 2020/2021 start vanaf maandag 24 augustus

By 10 augustus 2020 No Comments

Het seizoen 2020/2021 van HVC start officieel in de week van maandag 24 augustus. De eerste trainingsweek werkt de club grotendeels buiten af.

De scholen gaan vanaf maandag 17 augustus weer open. De vereniging gunt haar leden, na een langer naseizoen, een weekje extra vakantie.

Hoofdmacht
Vanaf maandag 24 augustus gaan alle teams weer in training. De jeugd doet dit in de open lucht op het eigen buitencomplex in Barger-Compascuum. Vanaf dinsdag 1 september gaat HVC weer in volledigheid in de hal aan het werk.

De hoofdmacht van HVC begint eerder. De herenselectie, aankomend seizoen opnieuw actief in de tweede divisie, start op vrijdagavond 21 augustus. Ook zij toppen af in Barger-Compascuum.

Trainingsschema
Het trainingsschema in de zaal voor het nieuwe seizoen wordt deze week gepubliceerd op de website van de club. Deze wijkt mogelijk af van de openingsweek in de buitenlucht.