Meer Nieuws

Reserves Heijnen en Bos genieten mee

By 11 maart 2019 No Comments

Zeges worden uitgelicht en topschutters krijgen schouderklopjes. Achter de schermen cijferen nuttige schakels zich weg. Zo ook in de titelstrijd van heren 1 in de hoofdklasse A. Reserves Marko Heijnen (links op de foto) en Erwin Bos verzetten een hoop werk en genieten van dichtbij mee.

In heren 2 kunnen Marko Heijnen en Erwin Bos rekenen op een basisplaats. In de tweede klasse komen ze tot scoren. Doordeweeks haakt het duo aan bij de herenselectie van Annelies Smeets. Zo dragen de gedreven routiniers hun steentje bij in de titelstrijd.

Trainingsgroep
Met nog drie duels te gaan bezet HVC plots de koppositie van de hoofdklasse A. Drie concurrenten volgen op een punt. Doordeweeks, op woensdag- en vrijdagavond, werkt de trainingsgroep zich in het zweet. Heijnen en Bos haken aan.

In de midweek geeft het duo veel. Het leverde de spelers van heren 2 zaterdagavond een plekje op de Hoogeveense bank bij heren 1 op. Ze plukten een vrij shirtje uit de spelerstas, hobbelden mee tijdens de warming-up en namen hun positie als reserve in.

Even uitgelaten
Heren 1 zegevierde tegen Kwiek (15-20). Heijnen en Bos bleven op de bank, maar waren – net als de andere selectieleden – even uitgelaten in de kleedkamer. Ze konden door hun opbouwende opstelling op schouderklopjes rekenen. En terecht.