Meer Nieuws

Regen deert HVC niet

De eerste dagen in de open lucht zitten erop voor HVC. Na een welverdiende pauze zijn alle (jeugd)teams het naseizoen gestart.

De meisjes C, jongens C van HVC/DOS, de recreanten, dames B, heren en dames zijn al een week eerder gestart. De afgelopen dagen kregen ook zij de eerste regendruppels voor de kiezen. De ploegen van Marko Heijnen, Robin Hartmann, Annelies Smeets en Albert Hilbrands trainden stug door.

Tacticus
Laatstgenoemde gaat dit naseizoen aan de slag met de damesselectie. Na successen met de herenploeg op het NK en een fraaie Beach Tour met de B-jeugd staat Hilbrands voor de groep senioren. Woensdagavond maakten de dames op het zand voor het eerst kennis met de eigenwijze tacticus.

Naast de jongens C van HVC/DOS heeft ook DESH meters afgelegd op het Compascuumse zand. Op donderdagavond komt de fusieploeg van DOS, E&O, SVBO en HVC in actie in Barger-Compascuum. Dorpeling Gerda Lambers hield de jongemannen bezig. Aansluitend maakten ook de vriendinnen van DOS gebruik van het Beach Handball-complex van HVC.

Kantine
Op vrijdagavond sluiten beide seniorenteams de trainingsweek af op het heilige zand. Na de tijd gaat de kantine traditiegetrouw open om het weekend op een fijne manier te beginnen.