Meer Nieuws

Puntloze en leerzame middag HVC bij rentree Steenhuis

By 13 oktober 2019 No Comments

Heren 1 wacht nog altijd op de eerste punten in de tweede divisie. Zondagmiddag, tijdens de terugkeer van Jasper Steenhuis in de hoofdmacht, was thuisploeg Ha-STU uit Nijmegen met 23-14.

Tegen de studentenploeg toonde HVC na de zwarte thuisnederlaag tegen kampioenskandidaat Unitas beterschap. De promovendus kon een 12-5 ruststand niet voorkomen.

Topschutter
Voornamelijk in de dekking liet heren 1 zien te leren van de beurten in de tweede divisie. Een zege in Nijmegen, waar niet met hars gespeeld mag worden, bleef uit.

Bij HVC keerde Jasper Steenhuis terug. De oud-aanvoerder van heren 2 is verhuisd naar Amsterdam, nog steeds lid en hielp trainer/coach Annelies Smeets bij krappe bezetting in de opbouwrij uit de brand.

https://www.instagram.com/p/B3jeHYPJpY7/?igshid=klbci1w3htmy

Steenhuis kroonde zich in Gelderland meteen tot topschutter aan kant van HVC. Ook invaller Marko Heijnen scoorde tegen Ha-STU een voldoende.

UGHV
Heren 1 heeft nog nul punten. Ondanks het resultaat eindigde HVC de partij door de vele leermomenten niet in mineur. Over twee weken wacht UGHV in Emmer-Compascuum.