Pittig uitduel dames in Gronigen

By 10 oktober 2019 No Comments

De dames van HVC hebben de eerste twee duels in de eerste klasse weten te winnen. Zondag staat een interessante krachtmeting in Groningen op het programma.

De formatie van Mario Raterink legde achtereenvolgens Borger (21-22) en FHC (22-17) over de knie. In de twee openingswedstrijden liet HVC zien in de breedte aan kwaliteit te hebben gewonnen.

Dit weekend wacht de Cirkeltijgers. Ook de Groningse studenten zijn nog ongeslagen. Bij de opponent speelt oud-speler van HVC Laurisa Arenales Arauz. Haar vriend Ronnie Kip is nog altijd lid van de Compascuumse vereniging.

Oktoberfest
Na het treffen met de Cirkeltijgers is de hoofdmacht een week vrij. In de herfstvakantie organiseert HVC het Oktoberfest. Over twee weken komt koploper van de eerste klasse SVWW op bezoek in De Klabbe.