Meer Nieuws

Overwinning dames tijdens thuisdebuut De Vries

By 8 oktober 2018 No Comments

De dames hebben de eerste overwinning in de eerste klasse te pakken. Zo kon hoofdtrainer Nanno de Vries tijdens zijn thuisdebuut rekenen op een toepasselijk cadeau.

Na de nederlaag in de eerste speelronde tegen Actief Klazienaveen, herpakten de dames zich in eigen huis. Unitas werd met 20-17 aan de kant gezet. Het spel was niet groots, maar HVC heeft de klus geklaard.

Jonker
Het thuispubliek in Emmer-Compascuum maakte kennis met een nieuw gezicht op de bank bij de oranjehemden: Nanno de Vries. Hij staat sinds half augustus voor de groep. De oud-speler van onder meer Hurry-Up wil in de toekomst de snelheid in de damesselectie nog beter benutten.

Ook Maaike Jonker kwam voor het eerst in De Klabbe binnen de lijnen met het Compascuumse oranje om haar schouders. De cirkelspeelster is overgekomen van Hurry-Up en vervangt Iris Kiers, die is vertrokken naar Borger, op de lijn.

VAKO
Dit weekend gaat HVC op bezoek bij VAKO. De opponent uit Vries heeft net als de dames twee punten na twee duels. De wedstrijd wordt zondagmiddag om 15:20 afgewerkt.