Overweldigende interesse in JD Techniek/HVC Beach Cup 2019

Over iets meer dan een maand is de JD Techniek/HVC Beach Cup 2019! Het deelnemersveld van het NK Kwalificatietoernooi in Barger-Compascuum is bijna rond.

Met tien ploegen is de damespoule indrukwekkend te noemen. De organisatie van de JD Techniek/HVC Beach Cup 2019 is zeer vereerd met de belangstelling. Uit alle windstreken, van Winschoten tot Amsterdam, komen teams in het weekend van 8 en 9 juni op bezoek.

De club is nog op zoek naar één jongens C-team en één ploeg bestaande uit mannelijke B-junioren. De jeugd komt op zaterdag 8 juni in actie. Inschrijven kan hier.

Sinds vijf jaar organiseert HVC een eigen Beach Handball-toernooi. De JD Techniek/HVC Beach Cup maakt onderdeel uit van de officiële Beach Tour van het NHV, waardoor er NK-punten zijn op te pikken in het dorp. Vorig jaar heeft de vereniging een tweede permanent veld weten te realiseren.