Meer Nieuws

Ook DESH B2 sluit kalenderjaar af aan kop

By 20 december 2018 No Comments

In navolging op de meisjes C en heren 2 sluit ook DESH B2 het kalenderjaar af aan kop. Woensdagavond was de fusieploeg te sterk voor de leeftijdsgenoten van Hurry-Up.

In Barger-Oosterveld moest DESH B2 een duel inhalen. Na een stroperige eerste helft nam de formatie van Gerda Lambers na rust afstand van Hurry-Up. De gasten uit Zwartemeer werden met 23-20 gevloerd.

Heren 2
Door de overwinning komt DESH B2 op negentien punten uit elf duels. Het gat met belagers Hurry-Up en Unitas is twee punten. Sinds dit seizoen brengen DOS, E&O, SVBO en HVC twee B-teams op de been. DESH B1 is actief in de landelijke jeugddivisie.

Eerder deze week werd bekend dat ook heren 2 2018 bovenaan de competitie afsluit. Doordat voormalig lijstaanvoerder FHC 2 een niveautje hoger gaat spelen, mag de brigade van Hennie Hooiveld zich plots winterkampioen noemen. In negen duels zegevierde de reserveploeg liefst zeven keer.

Meisjes C
De meisjes C zijn de derde ploeg die na één competitiehelft de ranglijst aanvoeren. De jongelingen hebben zelfs nog niet verloren. Op zondag 6 januari, na een verdiende Kerstvakantie en 3-tegen-3, wordt de competitie hervat.