Meer Nieuws

Ook B’s en dames sluiten seizoen af in stijl

Waar heren 1 zich bij het rijtje met kampioenen – de meisjes C, DESB B2 en de jongens C van HVC/DOS – voegde, sloten ook de B’s en dames de laatste speeldag van het seizoen af in stijl.

De dames B rekenden zondagochtend met Doles af. De Groningers werden met 20-10 verslagen. Door de winstpartij sluit de formatie van Tessa Hilbrands en Marlies Harms de competitie af op de achtste plaats.

Lees ook: Kampioenschap en promotie heren 1 na droommiddag

Ook de dames zegevierden. Hoogvlieger Cirkeltijgers werd tijdens het laatste duel van coach Nanno de Vries plots geklopt. Het werd 21-20. Na het laatste fluitsignaal werd De Vries nog eenmaal in het zonnetje gezet.

Door de zege sluiten de oranjehemden het seizoen af met evenveel overwinningen als nederlagen: elf. In een door blessurepech geteisterd seizoen hebben de dames voornamelijk in eigen huis veel punten gepakt. Over een week of twee gaat de ploeg het zand op.

Thuisstatus
Na 24 maanden kwam er een eind aan de ongeslagen thuisstatus van heren 2. De rappe gasten van Jahn II bleken te sterk voor de vriendenploeg. Sinds maart 2017 had HVC 2 niet meer verloren in De Klabbe. Na de zomer begint heren 2 een nieuwe reeks.

Vergeet niet: Dinsdagavond 9 april: Jaarvergadering