Ongekende reeks heren 2 op het spel

De ongekende thuisreeks van heren 2 staat dit weekend op het spel. Het vriendenteam ontvangt op de laatste speeldag van het seizoen Jahn II 2 in Emmer-Compascuum.

In maart 2017 verloor heren 2 voor het laatst een thuisduel. Heel vorig seizoen bleven de oranjehemden in alle wedstrijden in De Klabbe overeind. Ook dit seizoen is de formatie van Hennie Hooiveld een heel eind op weg.

Hoogvlieger Jahn II 2 komt zondagmiddag om 14:55 op bezoek. De ongekende thuisreeks van heren 2 staat op het spel. Bij een nieuwe Compascuumse zege is HVC 2 voor het tweede seizoen op rij ongeslagen in eigen huis.

Stadskanaal
Het heenduel tegen de aanstaande opponent wist heren 2 zeer verrassend te winnen. In Stadskanaal werd het plots 21-24 in het voordeel van de brigade van Hooiveld. Het treffen in december was het laatste uitduel dat HVC 2 naar zich toetrok.

Lees ook: Drie kampioenskandidaten in laatste speelronde hoofdklasse A