Noteer: 3-tegen-3 op zaterdag 29 december

By 10 december 2018 No Comments

Op zaterdag 29 december organiseert de vereniging 3-tegen-3! Alle kinderen tot en met 16 jaar – ook vrienden en vriendinnnen van jeugdleden zijn erg welkom – mogen meedoen aan het eindejaarsspektakel.

Tussen 10:00 en 15:30 wordt in de gymzaal in Barger-Compascuum gespeeld om de felbegeerde titel. Om 9:30 start de inschrijving. Aan het eind van de speeldag, om 15:00, wordt de finale afgewerkt.

3-tegen-3 is een begrip binnen HVC. Op een klein speelveld wordt in korte wedstrijden elkaar het vuur aan de schenen gelegd. Uiteindelijk kan er maar één team winnen.

Drankje drinken
De gezellige zaterdag staat bol van de activiteiten. Zo is de kantine de hele dag geopend en kan er samen een drankje worden gedronken op 2018. Voor jong en oud een fijne dag.