Meer Nieuws

Nog meer jonge dorpelingen stoten door

By 26 september 2020 No Comments

Vorig seizoen maakte het thuispubliek al kennis met Vera Hilbrands (19) en Anouk Heijnen (18) in het eerste damesteam van HVC. Dit jaar krijgt trainer/coach Mario Raterink de beschikking over nog eens twee extra tieners.

Met frisse inbreng zorgden Hilbrands en Heijnen vorig seizoen voor aantrekkelijke bevliegingen in de hoofdmacht. Het duo is al vanaf de F-jeugd lid van de vereniging uit Barger-Compascuum en maakt na heel veel trainingsuren onderdeel uit van de vlaggenschip dat actief is in de eerste klasse.

Sinds 2016
Sinds de zomer zijn ook Sacha Wieringa (18) en Nienke Verwer (17) aangesloten. Het tweetal speelde afgelopen seizoen in de B-jeugd, maar sloot op vrijdagavond al aan bij de trainingsgroep van Raterink. Dit seizoen horen Wieringa en Verwer er helemaal bij.

Daarmee telt de damesploeg van HVC nóg meer dorpelingen in het oranje. Sinds 2016 kleuren voormalige A-junioren uit Barger-Compascuum de hoofdmacht. Denk aan speelsters als Judith Vieveen, Tessa Hilbrands en Judith de Ruyter.

VAKO
Dit weekend gaat de damesploeg, mét de nieuwe jongelingen, op bezoek bij VAKO. De partij in Vries begint zondagmiddag om 13:30.

Lees ook: #FreshFaces: Van Wonderen, De Ruyter en Veringa

Leave a Reply