Nieuwjaarsrecepte na eerste thuisdag van 2020

By 14 januari 2020 No Comments

Na de eerste thuisdag van 2020, aanstaande zondag, wil het bestuur van HVC graag proosten op het nieuwe jaar. Alle leden, vrienden van de vereniging, ouders en fans zijn vanaf 17:00 welkom in de kantine.

Op zondag 19 januari komen een hoop HVC-teams in actie in de buurt. Zo spelen een aantal ploegen in De Klabbe in Emmer-Compascuum. Aansluitend gaat de kantine open.

Het bestuur wil graag met alle leden, vrienden van de vereniging, ouders en fans proosten op 2020. Een nieuw jaar waarin de club mooie kansen wil benutten. De voorzitter zal een speech houden.

Wees vanaf 17:00 welkom in het gezellige onderkomen in Barger-Compascuum. Een mooi moment vooruit te kijken en het een en ander door te nemen. Tot zondag in de hal en kantine!