Nieuwe klusploeg komt zaterdagochtend samen

By 2 februari 2018 No Comments

HVC is een nieuwe vrijwilligersgroep rijker: de klusploeg. Zaterdagochtend 3 februari komt het groepje voor het eerst samen.

De klusploeg gaat zich ontfermen over het eigen buitencomplex in Barger-Compascuum. De commissie gaat ervoor zorgen dat het er rondom de kantine en de velden spik en span uitziet. Ook wordt er gedacht aan de buitenmaterialen.

Extra handen
De eerste leden van de klusploeg zijn bestuurslid Rob Steeman, Erwin Bos en Gerard Steenhuis. Aanstaande zaterdag verzamelen ze zich om 9:30 bij de kantine. De klusploeg is op nog op zoek naar extra handen. Kom vooral langs.

Schoonmaakteam
Sinds jaar en dag beschikt HVC over een groepje vrijwilligers dat eens per maand de kantine van binnen aanpakt: het schoonmaakteam. Met de klusploeg lijkt een, mannelijke (?), tegenhanger gemaakt. Al ontvangt de klusploeg vrouwelijk leden met meer dan open armen.