Na seizoenen tegen HVC gespeeld te hebben trekt Kuiper het oranje-zwart aan

By 22 september 2022 No Comments

Pascal Kuiper (44) is het nieuwste lid van de club. Na seizoenen tegen HVC gespeeld te hebben trekt de routinier in de herfst van zijn carrière het oranje-zwart aan.

Toen de herenploeg van SVBO in 2020 stopte, raakte ook Kuiper geen bal meer aan. Maar: “Toen begon het te kriebelen en vroeg HVC of ik weer wilde beginnen”, legt Kuiper uit.

Leuke derby’s
De opbouwer heeft veel ervaring op landelijk niveau. Na een periode bij E&O gespeeld te hebben, droeg Kuiper liefst zeventien jaar het shirt van Actief Klazienaveen. Met de blauw-witten heeft de aanwinst vaak tegen HVC gespeeld. “Dat waren altijd leuke wedstrijden. We waren aan elkaar gewaagd. Nooit werd het vervelend. Anders was ik hier ook niet geweest.”

Kuiper versterkt de opbouwrij van het tweede team, waar ook dorpeling Wouter Cremer te vinden is, en sluit op woensdagavond aan bij de training. “Begin september heb ik voor het eerst meegetraind en tot en met zaterdag spierpijn gehad. Ik wilde niet onder doen voor de rest van de selectie. Zo steek ik in elkaar”, lacht de nieuweling van HVC.

Visser, Stormer en Schuiling
Op 2 oktober opent heren 2 de competitie in eigen huis tegen Jahn II. Eerder sloten Nigel Visser, Mike Stormer en Rowan Schuiling aan bij de vriendelijke, Compascuumse reserveploeg.