Meer Nieuws

Met trots: Het Team van het Jaar 18/19

Teamgenoten, vriendinnen, ooms, buurvrouwen en klasgenoten hebben van zich laten horen. De honderden stemmen zijn geteld. Het Team van het jaar 18/19 is bekend.

Keeper: Britt Idema (Meisjes C)
Het talent in de goal kon rekenen op de helft van alle stemmen. Werd met de meisjes C overtuigend kampioen. Na de zomer wacht de stap naar de B-competitie.

Linkerhoek: Roy Soppe (heren B)
De leergierige flankspeler debuteerde met DESH in de landelijke jeugddivisie. Daarnaast werd hij met B2 kampioen en maakte hij in de hoofdmacht van HVC een aantal goede beurten in de hoofdklasse A.

Linkeropbouw: Anouk Kuiper (E-jeugd)
Kreeg één stem meer dan Vera Hilbrands. De jongste Kuiper-telg komt in competitieverband uit voor fusieploeg DOS/HVC. Hobbelde dit zaalseizoen ook een aantal keer meer met de succesvolle C’s.

Middenopbouw: Kelly Kip (dames)
De Emmense had het in de eerste klasse meermaals op haar heupen. Met haar vele goals loodste ze het vlaggenschip naar een knappe plaats in de middenmoot.

Cirkelspeler: Maaike Jonker (dames)
De nieuweling maakt in haar debuutseizoen bij HVC meteen indruk. Vanaf de lijn is ze een betrouwbaar eindstation in de eerste klasse. Bleef dorpeling Naomy van Lent nipt voor in de verkiezing.

Rechteropbouw: Robbie Prins (heren B)
Het jeugdlid is Ronnie Kip te slim af. Hij keerde na verontrustende fysieke klachten bij de nek terug binnen de lijnen. Werd met DESH de allerbeste van het Noorden.

Rechterhoek: Erwin Bos (heren 2)
De publiekslieveling mag niet missen in het Team van het Jaar. Bewijst wekelijks zowel binnen als buiten het veld zijn waarde voor de club. Bleef met heren 2 lang ongeslagen in eigen huis. Tevens graag geziene gast in de kantine.

Verdediger: Robin Hartmann (heren 1)
Maakte op landelijk niveau een fraaie ontwikkeling door. Pilaar in de defensie van de kersverse tweede divisionist. Hartmann kreeg iets meer stemmen dan B-junior Sacha Wierenga.

Coach: Annelies Smeets (heren 1)
Flikte het onmogelijke. Toverde HVC in drie jaar tijd om van laagvlieger naar sympathieke kampioen van de hoofdklasse A. Op de beide trainingsavonden legde Smeets de bodem voor het succes. Eervolle vermelding voor runner-up René Hof van de jongens C van HVC/DOS.