Menzen, Pietrakowski en Wittendorp in Het Beste HVC Aller Tijden

De stemmen zijn geteld, clubgeschiedenis is door honderden leden, volgers en vrienden van de vereniging geschreven. Het Aller Beste HVC Aller Tijden is bekend!

Doelman: Albert Menzen
Kreeg de allermeeste stemmen van iedereen! Debuteerde als tiener in de hoofdmacht van HVC en stopte onlangs pas op 47-jarige leeftijd. Onder de lat is Menzen, bekend om zijn winnaarsmentaliteit, door heel het land gevreesd.
Runner-up: Yannick Meijeringh

Linkerhoek: Marco Witterdorp
Als rappe buitenspeler maakte Wittendorp in de jaren negentig deel uit van de gouden generatie die zelfs een seizoen in de eerste divisie speelde. De linkerhoekspeler droeg door zijn snelheid jarenlang de bijnaam ‘Speedy’ Marco. Zoon Thijs speelt inmiddels in het samenwerkingsverband DESH.
Runner-up: Thijs Baarveld

Linkeropbouw: Joerik Grummel
De ster tijdens het historische bekerduel in 1997 tegen oud-landskampioen V&L. Dorpeling Grummel was door zijn lengte, medogenloosheid en inzicht vaak moeilijk af te stoppen. Keerde in 2010 terug binnen de lijnen om in het oranje van HVC in 2012 de rentree op landelijk niveau te maken.
Runner-up: Jim Macro

Middenopbouw: Stijn Steenhuis
De spelmaker maakte in 2010 op 16-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste team van HVC en werd drie keer kampioen. Als aanvoerder debuteerde Steenhuis in 2019, als beste ploeg van de hoofdklasse A, met de Compascuumse ploeg in de tweede divisie.
Runner-up: Albert Hilbrands

Cirkelspeler: Martin Pietrakowski
De goedlachse Klazienavener streek een aantal jaren geleden neer in Barger-Compascuum en is niet meer weg te denken bij de club. Als aanjager binnen en buiten de lijnen veroverde Pietrakowski al snel de harten van de fans.
Runner-up: Gerrie Schuler

Rechteropbouw: Wouter Cremer
In een nek-aan-nekrace met Harry Poker krijgt rechtspoot Cremer de voorkeur. Ook schotgevaarlijk vanaf de linkerkant. Was tussen 2010 en 2016 de blikvanger en goaltjesgetter van HVC op regionaal en landelijk niveau.
Runner-up: Harry Poker

Rechterhoek: Joost Steenhuis
De bewonderenswaardige werklust van het Compascuumse jeugdexponent wordt beloond met een plek in Het Beste HVC Aller Tijden. Steenhuis maakt al tien jaar deel uit van het vlaggenschip van de vereniging. Als puntverdediger een plaag voor zijn opponenten.
Runner-up: Herman Roufs

Coach: Geert Grummel
Maakte het raamwerk voor de succesvolle divisieploeg in de jaren negentig. Grummel oogstte met meerdere kampioenschappen. Sindsdien staat HVC ook op prestatieniveau op de kaart.
Runner-up: Johnny Raterink