Meer Nieuws

Meisjes C sluiten competitie ongeslagen af, voldoende heren 2

By 25 maart 2019 No Comments

De meisjes C hebben ook het laatste duel van het seizoen niet verloren. De kampioen rekende zondagochtend af met thuisploeg Actief Paterswolde.

De 7-14 betekende de dertiende zege van de formatie van Hennie Hooiveld en René Kuiper. Vorige week vierde de jeugdploeg samen met het thuispubliek de titel.

Vermakelijke pot
In de middag ging heren 2 op bezoek bij kampioen Hurry-Up 3. De reserveploeg, waar Arnold Smit terugkeerde, bood de buurman uit Zwartemeer uitstekend tegenstand. Owen van der Weide had het een groot deel van het duel op zijn heupen. Bij 22-17 klonk het eindsignaal van de vermakelijke pot.

Door de nederlaag in Zwartemeer blijft HVC 2 ongeslagen in eigen huis. Al 24 maanden heeft de vriendenploeg in verloren in De Klabbe. In maart 2017 moest heren 2 voor het laatst een nederlaag in Emmer-Compascuum verwerken.

Lees eerst: Prijs Hof in debuutjaar als coach
En ook: Tegenslag heren 1, titel een mogelijkheid

Op zaterdagavond gingen de dames met duidelijke cijfers ten onder bij HVZ-Vivendi. Waar de oranjehemden het heenduel in Emmer-Compascuum nog wonnen, was de thuisploeg uit Oosterhesselen in de return veel te sterk (38-12). Over twee weken sluiten de dames het seizoen in eigen huis af.

Ook gespeeld:
HVC/DOS R1 – Hurry-Up R2 2-17
DESH HB1 – Hellas HB1 26-27