• Vijfde NK-kwalificatie op rij voor herenploeg
    25 juni 2019
    De herenploeg heeft zich voor het vijfde jaar op rij geplaatst voor het NK Beach Handball. In 2015 debuteerden de mannen, namens de vereniging, op het eindtoernooi.
  • HVC met drie teams naar NK Beach Handball
    25 juni 2019
    HVC heeft zich met drie teams geplaatst voor het NK Beach Handball. Het eindtoernooi vindt op 13 en 14 juli plaats in Biddinghuizen.
  • HVC loert op meerdere NK-tickets
    20 juni 2019
    Nog drie teams van HVC maken kans om op 13 en 14 juli te mogen uitkomen op het NK Beach Handball in Biddinghuizen. Over een aantal dagen zit de...
  • Jeugdbestuur HVC heeft rap vorm gekregen
    20 juni 2019
    Het jeugdbestuur van HVC komt maandagavond voor het eerst samen. Het is een van de vernieuwingen die de nieuwe voorzitter van de vereniging René Hof wil doorvoeren.
  • Nieuwe eindzege heren, NK dichtbij
    17 juni 2019
    De heren hebben in Gasselternijveen de tweede toernooititel op rij gepakt. Op het Hunze-toernooi werd Unitas in de eindstrijd verslagen.
  • Weer Fair Play-prijs dames B
    17 juni 2019
    De dames B hebben het naseizoen afgesloten in Gasselternijveen. Op het Hunze-toernooi greep de jeugdploeg opnieuw de Fair Play-prijs.
  • HVC heeft nog niet beet
    14 juni 2019
    De vereniging is er nog niet in geslaagd een nieuwe trainer/coach voor de damesploeg aan te stellen. Zo vervolgt de Technische Commissie van HVC de zoektocht naar een geschikte kandidaat.
  • Drie teams actief op Hunze
    14 juni 2019
    Drie teams van HVC komen dit weekend in actie op het Hunze-toernooi in Gasselternijveen. Op zaterdag is het de beurt aan de jeugd.
  • Heren pakken titel in eigen huis
    10 juni 2019
    De heren van HVC hebben voor het eerst deze Beach Tour de eindzege gepakt. Uitgerekend op de eigen JD Techniek/HVC Beach Cup 2019 was het raak voor de oranjehemden.