Liveblog trekt meer dan duizend kijkers

By 5 oktober 2020 No Comments

Het liveblog van HVC van gistermiddag is heel goed bezocht. Meer dan duizend kijkers kwamen tijdens de eerste thuisdag van de vereniging online over de vloer.

Door de aanscherpte maatregelen tegen het coronavirus is publiek de komende weken niet welkom bij sportwedstrijd. Het online team van HVC kwam met een oplossing voor thuisblijvers: het liveblog.

Van minuut tot minuut werden de fans op de hoogte gehouden van twee partijen: heren 1 tegen Artemis’15 en daarna de damespartij tussen HVC en Borger. In drie uur tijd schakelden meer dan duizend mensen in op de website van de club.

Marchel Frome
Dorpeling Marchel Frome was, als een van de uitzonderingen, aanwezig voor het nodige fotomateriaal. Zo kregen de volgers van het liveblog door de lens van de huisfotograaf van HVC een nog beter beeld van wat er gaande was in De Klabbe.

Het liveblog gemist? Lees hier alles terug.