De meest leuke en dynamische sport die er is!

En handballen, dat doe je natuurlijk bij HVC.

Handballen bij HVC

Handbal is natuurlijk de meest leuke, sportieve, actieve, fitte, speelse en dynamische sport die er is. Wij begrijpen het daarom ook erg goed, dat jij graag wilt handballen! En handballen, dat doe je natuurlijk bij HVC uit Barger-Compascuum. Wanneer jij een keer wilt proef trainen of misschien al wilt aanmelden, moet je hieronder goed opletten.

Gratis proeftraining

Een keer gratis proef trainen mag. Je mag zelfs twee keer een training gratis meedoen. Een proeftraining helpt je bij de keuze van de sport of de club. Wanneer je graag wilt handballen bij HVC, lees dan even het volgende.

Aanmelden

Voor je gaat handballen bij HVC, moet je een aanmeldingsformulier mèt pasfoto (!) inleveren bij secretaris Hennie Heijne. Zo’n aanmeldingsformulier kun je aanvragen bij je trainer/coach of direct al bij de secretaris.

Secretariaat HVC

De gegevens van de secretaris, waar je je aanmeldingsformulier kunt aanvragen zijn:

Hennie Heijne
Haam 37
7884 NG Barger-compascuum
 0591-349698 / 06-53449398
 heijne37@gmail.com

Mogelijkheden bij HVC

Nadat je je aanmeldingsformulier hebt ingevuld en een pasfoto hebt bijgevoegd, kun je deze inleveren bij je trainer/coach of weer bij Hennie Heijne; veel is mogelijk! Dus twijfel niet en draai eens een proeftraining mee bij HVC, want; handballen doe je bij HVC uit Barger-Compascuum!

HVC beschikt over vier jeugdteams en meerdere seniorenteams. De club biedt op deze manier onderdak voor de jongste kinderen vanaf zeven jaar tot de volwassenen. Een overzicht van de mogelijkheden bij HVC:

• F-gemengd: 7- en 8-jarigen.
  • D-gemengd: 9-, 10- en 11-jarigen.
  • Dames B: 12-, 13-, 14- en 15-jarigen.
  • Heren C: 11-, 12-, 13- en 14-jarigen.
  • Dames recreanten: vanaf 18 jaar en ouder (spelen in de midweek).
  • Heren en dames senioren: vanaf 16 jaar en ouder!