Koplopers op bezoek in Emmer-Compascuum

By 22 oktober 2018 No Comments

Dit weekend komen een hoop teams van de vereniging in actie in De Klabbe. De beide vlaggenschepen ontvangen de koploper uit de competitie.

Zondagmiddag om 12:30 neemt heren 1 het op tegen Huissen. De gasten uit Gelderland wisten de eerste drie duels in de hoofdklasse A om te zetten in een zege. De formatie van Annelies Smeets en Tom Schuler volgt door de remise tegen Artemis’15 met een puntje minder op plek twee.

Ericanen
Vorig seizoen troffen HVC en Huissen elkaar twee keer in de landelijke divisie. In Gelderland bogen de Compascuumse oranjehemden met 28-24. In De Klabbe trok HVC met 27-26 aan het langste eind.

Aansluitend komen ook de dames de lijstaanvoerder tegen. In Emmer-Compascuum wordt gestreden tegen de beste ploeg in de eerste klasse: HVE 2000. De Ericanen hebben alle zes punten uit de eerste drie competitieduels vergaard. HVC volgt met vier punten op plaats vijf.

Spooktocht
Ook een handjevol jeugdteams gaan zondag hun kunsten vertonen in thuishaven De Klabbe. Aanstaande donderdagavond, in de herfstvakantie, heeft de club een gezellige activiteit voor de jeugdafdeling gepland. Lees hier meer over de spooktocht.