‘Kleine derby’ in De Klabbe

By 7 december 2018 No Comments

Zondagmiddag staat de ‘Kleine derby’ op het programma in De Klabbe in Emmer-Compascuum. Heren 2 ontvangt Hurry-Up 3.

Verschil op de ranglijst tussen de aanstaande opponenten? Twee punten. Hurry-Up staat op een sterke tweede plaats. HVC 2 volgt op de vierde stek in de tweede klasse.

Onklopbaar
Bij een stunt in eigen huis doet de formatie van Hennie Heijne zeer goede zaken. “Dit wordt een belangrijke wedstrijd”, licht de coach toe. Sinds de aanstelling van Heijne is HVC 2 vooral in eigen huis onklopbaar. Al anderhalf seizoen heeft heren 2 niet verloren in Emmer-Compascuum. “Ze luisteren opvallend goed naar me, haha.”

Jeugd
“Helaas zijn er zondag een aantal afwezigen, maar dat vangen we op met jeugdspelers. Die doen het heel goed. Ook keert Marko Heijnen terug uit Amerika. De ploeg heeft veel zin in de wedstrijd”, besluit Heijne, die ook trainer/coach is van de meisjes C.

Om 14:55 klinkt het eerste fluitsignaal van de burentwist.