Skip to main content

HVC heeft zich versterkt met Justin Karsten (19). De Emmenaar sluit per direct aan bij de herenselectie uit Barger-Compascuum.

Karsten speelde eerder voor E&O en Hurry-Up 2. Anderhalf jaar geleden stopte hij in Zwartemeer.

“Daarna ben ik veel naar de sportschool gegaan. Ik heb gemerkt dat ik het spelletje en onderdeel uitmaken van een team mis. Daarom ga ik bij HVC weer beginnen”, legt Karsten uit.

Lol in hebben
Trainer/coach Annelies Smeets ontvangt Karsten met open armen: “Ik vind het vooral leuk dat we een jonge jongen die al veel trainingsuren heeft gemaakt weer aan het handballen krijgen. Op de handbalschool heb ik Justin al veel aan het werk gezien.”

Bij de oranje-zwarten komt Karsten studiegenoten Roy Soppe en Stefan van Ballegooijen tegen. “Zij spoorden me aan te komen en toen ik hoorde dat de club zocht naar een linkeropbouwer ben ik er serieus over na gaan denken. Ik denk dat ik in een leuke groep kom, wil mezelf ontwikkelen en er vooral weer lol in hebben.”

Smeets vervolgt: “Justin is een atletische jongen. Ik kijk ernaar uit met hem aan de slag te gaan. Met nog een nieuwe, jonge speler in de groep ontstaat nieuwe ruimte te groeien.”

Beach Tour
Op de eerste zandtraining heeft Karsten kennisgemaakt met clubgenoten. Hij hoopt tijdens de Beach Tour al voor HVC te spelen.