Interessante reeks oefenwedstrijden herenselectie

By 20 augustus 2019 No Comments

In navolging op de dames start ook de herenselectie deze week de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op dinsdag- en woensdagavond traint de ploeg van Annelies Smeets op het buitencomplex in het dorp.

Vanavond van 19:30 tot 21:00 werken de Compascuumse heren de eerste conditietraining af. De selectie gaat dit seizoen drie keer in de week trainen. Door het kampioenschap in de hoofdklasse A is HVC gepromoveerd naar de tweede divisie.

Om zo goed mogelijk voor de dag te komen op het derde niveau van het land spelen de heren een serie oefenwedstrijden. Zo wordt aanstaande vrijdagavond eredivisionist E&O in sporthal Angelslo getroffen.

Oefenprogramma herenselectie
Vrijdag 23 augustus, 19:45, E&O 1 – HVC, Emmen
Zaterdag 31 augustus, 19:30, HVC –¬† TuS Haren, Emmer-Compascuum
Zaterdag 7 september, 19:00, Achilles Apeldoorn – HVC, Apeldoorn
Zaterdag 14 september, vanaf 19:00, trial met UDI 1897 en UGHV, Arnhem
Zondag 22 september, vanaf 13:00, trial met E&O 2 en DOS, Emmen

Op zondagochtend 25 augustus gaan de heren samen met de hele verenging op de foto. Check het spoorboekje van de gezamenlijke seizoensopening hier.