In laatste week van augustus weer van start

In de laatste week van augustus, wanneer de schoolvakantie over is, is de officiële start van het zaalseizoen 2021/2022 en gaat de club weer in training.

Vlak na het einde van de zomervakantie vanaf maandag 23 augustus zullen de trainingen van alle teams van de vereniging weer beginnen. Dan zitten zes weken van welverdiende pauze erop en start HVC het zaalseizoen meteen in de zaal. Het trainingsschema is bijna rond en wordt volgende maand bekend.

NK Beach Handball
Een week eerder op maandag 18 augustus beginnen de dames, uitkomend in de eerste klasse, al aan de voorbereiding op het nieuwe jaar in de hoogste afdelingsklasse van het Noorden. De vrouwen van trainer/coach Mario Raterink starten in de open lucht en spelen begin september al hun eerste oefenduel.

In augustus gaat een enthousiast en fanatiek deel van de herenselectie nog het zand op. Op zondag 22 augustus doet HVC mee aan het NK Beach Handball. Iedere vrijdagavond van de augustusmaand trainen de heren in Barger-Compascuum om zo tijdens het nationale kampioenschap goed voor de dag te komen.

Begin oktober
Op woensdag 25 augustus gaat bij de tweede divisionist, onder leiding van Annelies Smeets, de focus op het zaalseizoen. Het NHV wil in het weekend van 2 en 3 oktober de competitie starten. Ook alle jeugdploegen gaan dan weer in de baan.