HVC traint in juno ‘gewoon’ door

HVC traint in de maand juni, juno, door. Dat heeft de TC van de club besloten.

Normaliter zou het seizoen halverwege juni aflopen. Door de uitbraak van het coronavirus heeft het seizoen tussen maart en mei twee maanden stil gelegen, waardoor HVC het naseizoen langer doortrekt.

Zomervakantie
Sinds een aantal weken is de club onder strenge voorschriften weer in training. Van de F-jeugd tot senioren. Met enthousiasme wordt gebruik gemaakt van het buitencomplex in het dorp. Tot genoegen van het bestuur en TC van HVC.

Het seizoen loopt door tot de start van de zomervakantie op zaterdag 4 juli. Dan gaat in ieder geval voor de jeugd de zomerstop in. Mogelijk dat de liefhebbende senioren er nog een weekje achteraan plakken. Dat wordt later deze maand bepaald.

Maandag 17 augustus
De zomervakantie duurt tot en met zondag 16 augustus. HVC heeft het voornemen het nieuwe seizoen 2020/2021 op maandag 17 augustus te starten. Houd ter zijner tijd de website voor updates, ook met betrekking tot het coronavirus, in de gaten.

Foto: Marchel Frome