Hummel na eerste goal: “Ik was zeker gespannen”

By 8 november 2022 No Comments

Een van de veertig van heren 1 werd afgelopen zondag gemaakt door Randy Hummel (19). Het betekende zijn eerste in de Compascuumse hoofdmacht.

Voor rust had Hummel al moeten scoren, maar pas in de tweede helft vond hij tegen Duiven (40-14) het net. “Ik was zeker gespannen en speelde niet goed”, is hij kritisch.

Hard werken
Hummel is bezig aan seizoen twee bij HVC. De grappenmaker uit Emmer-Compascuum is overgekomen van E&O en speelde in de jeugd bij DOS. “Bij E&O viel het tweede herenteam weg. Ik moest op zoek naar een andere club en kwam via Rick (Weggemans, red.) met HVC in contact.”

“Al snel voelde ik me welkom bij de vereniging. De mensen zijn heel leuk en de avonden in de kantine gezellig”, vertelt de hoekspeler. “Als herengroep werken we naar verschillende doelen toe. Op de training moet hard gewerkt worden zodat het er op de wedstrijddag uitkomt. Beide herenteams staan er op dit moment in de competitie goed voor. Een mooie beloning.”

Een beetje geluk
En wat vindt Hummel van zijn eerste voor heren 1? “Het was een lelijk doelpunt. Kwam een beetje geluk bij kijken. Toch ga ik deze nog wel even onthouden. Ik hoop dat er meer gaan volgen.”

Foto: Marchel Frome