Meer Nieuws

Hulp van C-jeugd niet genoeg voor zege B’s

By 7 januari 2019 No Comments

De B’s zijn het kalenderjaar gestart met een thuisnederlaag. Hulp van de C-jeugd tegen de leeftijdsgenoten van Actief Klazienaveen bleek niet genoeg: 14-21.

Tot 4-6 kon HVC mee. Op de eerste speeldag van 2019 posteerden coaches Tessa Hilbrands en Marlies Harms meerdere gezichten onder de lat. Een fraai afstandsschot van Anouk Heijnen betekende de aansluiting.

Landelijke jeugddivisie
Met een hoop C’s binnen de lijnen zongen de B’s het duel uiteindelijk op gepaste afstand uit. Sinds dit seizoen trainen beide jeugdploegen op woensdagavond samen. Het leverde zondagochtend geen punten op.

Lees ook: Dames tonen karakter en vloeren streekgenoot
En ook: Heren 1 opent 2019 met benauwde thuiszege

In Emmen was DESH B1 te sterk voor Oliveo. De fusieploeg, getraind door dorpeling Gerda Lambers, maakte korte metten met de gasten uit Zuid-Holland: 39-29. Door de overwinning klimt DESH naar de vijfde plaats in de landelijke jeugddivisie.

Jongens C
De jongens C van HVC en DOS waren zondagmiddag niet opgewassen tegen de leeftijdsgenoten van E&O. In Sporthal Angelslo trokken de knapen van René Hof aan het kortste eind: 27-17. Een nieuwe, leerzame, trainingsweek wacht voor de fusieploeg.

Andere uitslagen:
SVBO D1 – HVC/DOS D1 25-7